• OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De drijvende kracht achter 360visioneering is Medy van Dijk. Als innovator en service designer weet ze als geen ander hoe je op een succesvolle wijze een nieuw concept introduceert binnen je bedrijf.

"Uit pure nieuwsgierigheid naar het "carboard icoontje" onder een youtube video ontdekte ik 360° video om het daarna niet meer los te laten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ik geloof dat we die van Virtual Reality nog maar net aan het ontdekken zijn. Ik hou van dit avontuur en de zoektocht naar nieuwe concepten en toepassingen.

Als service designer staan de secundaire (of onderliggende) processen voor mij centraal. Wanneer deze niet zo optimaal mogelijk zijn ingericht zal je dienst of concept nooit het beoogde doel bereiken. Als voorbeeld neem ik graag een nieuwe website: deze kan hypermodern en ingericht voor een optimale gebruikers ervaring zijn, maar dit zal nooit goed werken wanneer de onderliggende hier niet op aangepast zijn. Voor een optimale implementatie betrek ik daarom zo veel mogelijk werknemers bij het ontwerpproces, want in mij filosofie zijn je werknemers je belangrijkste klanten."